Bilder   Bildköp   Fotograf   Golfbanor   Bandesign

Alla golfbilder på www.golflandskap.se är upphovsrättsskyddade, men nyttjanderätt kan köpas. Bilderna kan tryckas i annonser, foldrar och andra trycksaker, visas på internet, pryda scorekorten, banners, vykort osv.

Jag har bilder från alla golfbanor i Stockholm och några andra. Hittar du inte de bilder du söker, ta kontakt med mig.

Det går att beställa fotografering av golfbanor av mig. En fotografering innebär en eller flera heldagar på golfbanan. Det tar sedan två till tre dagar att gå igenom alla bilder och färdigställa 40-50 bilder för leverans. Priset är 12000 kr ex. moms. Kostnader för resor tur och retur Stockholm och övernattning (om det behövs) tillkommer. Restiden från och till Stockholm debiteras med 120 kr per påbörjad timme. Gallerierna från Mauritzberg Golf och Linköpings GK är exempel på utförda uppdrag.

Jag åker alltid en dag när prognosen på morgonen säger att vädret ska bli soligt på eftermiddag och kväll. Nio gånger av tio prickar jag rätt, men om vädret ändå blir dåligt för fotografering av golfbanor avbryter jag och kommer tillbaka en annan dag. Det gör jag också om bilderna av någon annan anledning inte blir bra.

Kontakta fotografen - foto@frideen.com

Mauritzberg - Hål 1 - Par 5
Mauritzberg - Hål 18 - Par 5
Linköping - Hål 1 - Par 5